Video

Foto

6 biblioteka publike pasurohen me 1200 libra të rinj.  Kumbaro:  “Të nxisim më tej dëshirën për leximin dhe librin”

Konferenca Ndër-Rajonale mbi Menaxhimin Kolektiv

Në kuadër të bashkëpunimit që Zyra Shqiptare për të Drejtën e Autorit ka me Organizatën Botërore të Pronësisë Intelektuale (OBPI), aktiviteti tjetër i rradhës i parashikuar për t`u zhvilluar brenda vitit 2016, është një Konferencë Ndër-rajonale mbi Menaxhimin Kolektiv të të drejtës së autorit dhe të drejtave të tjera të lidhura me të.
Më shumë